Nytår 2015

Så er vi ved slutningen af året 2014. Et år er gået og et nyt år er på vej og vi ved ikke hvad det vil bringe. I aftes var der en tv udsendelse på DR 1, der så tilbage på vejret i 2014. Sikkert meget interessant, men hvad skal vi bruge det til. Vi skal jo skue fremad. Min gamle bekendt, Nils Villemoes, sagde om fremtiden, at det var som at se gennem et hul , hvor alt var sort eller et ubeskrvet blad. Vi kan ikke se ind fremtiden og vi ved ikke, hvad den bringer. Vi lever altid i nuet og må udnytte dette bedst muligt.. Vi kan planlægge, men forudsætningerne kan hele tiden ændre sig. Holger min gode ven havde planlagt en skiferie i uge 7 til Sankt Anton, men faldt og så slog hoften, så den måtte han aflyse. Det er vigtigt at vi optimerer nuet, derved får vi det bedste liv. Mange aviser vil have os til gætte, hvormange grand slam titler Caroline Wosniakii vinder i 2015. Det er der ingen der ved og hvor skulle vi vide det fra. Er det interesant. Nej egentlig ikke. Ingen kan forudsige fremtiden, det er et sort hul. Men leve i nuet det kan vi og det vil bringe os mange gode timer i det nye år. Godt nytår til alle jeg kender.

Comments are closed.