Med far på arbejde.

Jeg kan huske fra dengang jeg var barn, at vi slet ikke havde nogen fornemmelse af, hvad vores forældre gik og lavede , når de var på arbejde. Hvad naboen lavede, han var gartner, anede vi heller ikke. Jeg ved ikke om nutidens børn er mere oplyste. Så derfor fik jeg en meget god oplevelse, da jeg var med sønnen på arbejde. Han er ansat på Nordisk Film og er igang med at optage et quizprogram, der kaldes ” Splittet “. Jeg var der på tredie optagelsesdag. Det var spændende at møde en flok engagerede mennesker, der i respekt for hinandens roller i det meget komplicerede arbejde, at få et program til at blive til, virkede som det ideelle team.
Når man ser rulleteksterne efter et tv-program, undres man over, hvor mange navne, der løber hen over skærmen. Men jeg er nu blevet overbevist om, at det ikke er en for mange. Hvem tænker på, hvormeget der skal tænkes på under en sådan optagelse. Men det er meget. Derfor er det dejligt, at se den professionalisme der bliver gået til sagen med, lige fra studievært til runner. Selv når noget går galt, softwaren gør ikke som vi vil, bevares roen og løsninger findes.
I kan glæde jer til 2.påskedag, hvor første program bliver udsendt på TV3. Det bliver en stor dag, jeg føler næsten , at jeg er en del af teamet

Comments are closed.