Retsforbeholdet

Så skal vi til det igen. At stemme om et forbehold. Alle de EU positive partier er gået sammen om at få de danske vælgere til at ophæve et af vore forbehold. Som altid er det en proces, hvor hvis vi stemmer ja, er der ingen vej tilbage. Sådan er det hver gang. Nu skal vi , for forsat at være med i europolsamarbejdet, ophæve hele retsforbeholdet. Men er det nu godt for danskerne. Selvfølgelig skal vi fortsat være med, men er det nødvendigt at ophæve hele vores retsforbehold. Jeg er overbevist om, at de øvrige EU lande gerne vil have os med i samarbejdet uden at vi behøver at gå fuldt ind. De har også brug for os. Det må jo komme an på en prøve. Det der bekymrer mig er at overlade for mange beslutninger til både danske og europæiske politikere, når det gælder danske forhold. Når vi afgiver suverænitet, får vi den aldrig igen. Vi kommer jo ikke til at stemme igen. Derfor er det farligt at afgive suverænitet. EU er en forening af nationalstater. Sådan skal det fortsat være. Vi har set alt for meget Union. Det er ikke i den europæiske befolknings interesse. Dertil er vi alt for forskellige. Der er selvfølgelig lang tid til vi skal stemme, men vi skal på barrikaderne nu. Det handler om vore børns fremtid.

Comments are closed.