Lidt af hvert

Så er det igen tid til at lave lidt reklame. Jeg har tidligere kritiseret de danske tv- kanaler for at bruge for mange genudsendelser og have en programflade, det er ganske uinteressant. Det kan man ikke sige om dækningen af det amerikanske præsidentvalg. Sjældent har man set så mange experter analysere og udtale sig om en mand og hans hensigter og formåen. Det var live- tv. Også ganske almindelige mennesker fik lov til at komme til orde. Nu bliver det spændende at se, hvilke ændriger der sker i min dagligdag baseret på dette” historiske” valg. Betyder det noget, at vi får i neger i det hvide hus. Hjælper det på kursen på mine aktier.

Den finansielle krise, som jo efter alles opfattelse rammer alle, enten gennem stigende renter eller faldende huspriser ( de to ting hænger sammen) har fået vores allesammens statsminister op af stolen. Nu er det tiden, at vi skal stemme om eurosamarbejdet. Han er klog mand denne Anders Fog. Han ved godt at 53% af den danske befolkning er imod Euroen, men lige nu er renten lidt højere i Danmark end i Euroland, så det er nu , der skal smedes, jernet er jo varmt. Uheldigvis er der i en sådan beslutning ingen fortrydelsesret. En gang Euro altid Euro. Vi skal altså give afkald på langsigtede frihedsgrader i den økomomiske politik for en kortsigtet rentegevinst. Men så dumme er danskerne heller ikke. Vi lader os ikke lokke. Så det bliver ikke nu Hr. Minister.

Jeg skal også lige gøre reklame for tv programmet “Tjenesten”, som sendes på allle hverdage kl 22.20 på DR 2. Aktuel fjernsyn, når det er bedst. Vel er det satire, men selv i ironi er der mange sandheder. Det er blot en måde at komme af med sit budskab på. Min søn ,Nicolai, er med til at lave programmet og det borger for kvaliteten.

Sidst men ikke mindst vil jeg råde alle til at gå ud og bruge mange penge, så vi kan få gang i hjulene igen. Ingen er jo blevet fattigere på det seneste, men det går blot ikke helt så stærkt. Men vi forstærker jo selv effekten af den finansielle krise ved at holde op med at forbruge. Ingen efterspørgsel-ingen produktion- intet arbejde- ingen penge til forbrug. Altså en negativ spiral. Lad os komme ud af den .

Nu nærmer vi os jul og safterne stiger op til julefrokosten. Lad dig ikke gå på af det, men køb mere danskproduceret saft gerne fra Sunprojuice.

Comments are closed.