Tolerance

Vi skal være tolerante, men det kan være svært i disse tider. Vi skal acceptere, at nogle ikke synes at det samfund vi har opbygget ikke er det samfund ,som de synes er det bedste. Vi skal kæmpe for alt hvad vi har kært, dø om så det gælder, og alligevel vende den anden kind til. Det kan være svært. Der er forskel på muslimer siger alle, men nogen er gode og nogen er onde. IS er slemme,så dem må godt slå ihjel og vi skal forhindre at unge danske ikke kæmper på den forkerte side. De er landsforrædere. Nogle er knapt så slemme, dem fra grimhøjjmoskeen. Dem skal vi gå i dialog med, for på demokratisk vis at overbevise dem om at de har uret. Men vi taler nok for døve ører. Nogle er helt ok og dem skal vi kæmpe sammen med. Hvem der er hvem er svært at vide, for når man accepterer sharialovgivning, mandssamfund med ret til at bestemme over kvinders rettigheder mv, ligger det langt væk fra hvad vi har kært. Det var måske bedst, hvis de tog hen hvor der fæller har magten og indflydelsen. At de så ikke kan blive enige og slår hinanden ihjel er så ikke vores sag. Vi skal slå alt det onde ned, men har vi retten til at bestemme,hvad der godt og ondt. Vi skal jo være tolerante og acceptere at der er nogen som ikke har de samme værdier, som os. Men vi skal ikke være tossegode, så det fører til vores egen undergang.

Comments are closed.