Archive for april, 2009

God Påske

mandag, april 6th, 2009

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle mine læsere en rigtig god påske. Solen skinner og aktiekurserne går op i dag, så er er noget at glædes over.

Jeg var fornylig til et såkaldt “gå hjem møde”. En lidt løjerlig betegnelse. Jeg var i Sorø og mødet var i Vejen. Jeg kørte derfor fra Sorø forbi Odense og til Vejen. Jeg var således ikke på vej hjem , men til et møde på den anden side af mit hjem. Alle de møder jeg har er således ” gå hjem møder”, da jeg i de fleste tilfælde ender med at komme hjem også selvom det kan tage flere dage. Men sådan er der jo så mange finurligheder.

Ellers har de seneste dage jo stået i NATO´ s tegn. Vi har fået en nye generalsekretær to be. Navnet er Anders Fogh Rasmussen. Ingen i Danmark kender navnet på den nuværende, man han er vist hollænder. Meget anonym, men sikkert betydningsfuld. Det skulle efter sigende være den mest betydningsfulde opgave nogen dansker har påtaget sig og selvom det var på tyrkernes nåde, vil jeg ønske vores tidligere statsminister tillykke med jobbet. Han får vist nok butler og chauffør i det nye job og så giver det en masse rejser, noget han jo sætter stor pris på. Hvordan konen vil klare sig i Brussel, ved jeg ikke. Men mon ikke billedbladet kan holde os orienteret.

Vores nye mand på posten bliver så Rasmussen den 3. Han er lidt anomym i det store udland og kommer til at stå overfor store udfordringer, men er vist nok en sej person, så han skal nok klare det. Også et stort til løkke til ham.

X faktor er vel overstået og det blev den helt rigtige vinder vi fik. Mange millioner seere har ventet spændt og brugt formuer på at give deres sms-stemme. Linda var den bedste af den mængde af uduelige amatører, der stillede op. Men hun snød måske ved ikke at være vaskeægte amatør. Det er mærkeligt, at tv – stationerne ikke kan finde på noget bedre i prime time i weekenden. Men genudsendelsere af gamle film og platte amatørkonkurrencer er , hvad der er at byde på. Heldigvis bliver disse hurtigt glemt. Hvem var det , der vandt i fjor og har nogen købt hans/hendes CD. Udbuddet af fjernsyn er ellers stort, men der ser ud som om at alle kanaler kæmper om at blive de ringeste.

I sportens verden er der sket store ting. Vejle er væk fra nedrykningspladsen. Godt gået drenge. Nu gælder det bare om at holde sig over stregen. Det gamle fif med at fyre træneren, når det står ilde til , må gerne vise sig at være en rigtig beslutning, selvom den er dødsyg. Netop, når man har brug for sammenhold og alle skal trække på samme hammel er det sjældent en klog beslutning at skifte ledelsen ud. Hvad med bestyrelsen, som jo i sidste ende har ansvaret, skal den ikke også gå? Men målene helliger midlerne og i scorede 3 igår og for første gang i 17 kampe fik vi 3 points.

I påsken vil vi yderligere forbedre vores placering.