Archive for november, 2014

Ildsjæle

tirsdag, november 25th, 2014

I går kom jeg til at tænke på hvordan ildsjæle kan ændre fremtiden for mennesker. Jeg startede i Odense Brasss Band og kom til at tænke på den der lærte mig at spille i en ung alder. Han hed Chrisian Refgård. Alene satte han sig for at starte Damhavensskole orkester. Han startede med at lære 25 unge mennesker at spille på messinginstrumenter. Da de havde lært det skulle de også lære at spille sammen. Det lykkedes. Gennem mange år spillede vi i Vejle Idrætsforenings orkester og senere i Eufonia brass band. Dette var til stor glæde for os alle. Vi tænker måske ikke så ofte på den glæde det har givet os, men var det ikke for den ildsjæl, havde meget været anderledes. Vi skal være taknemmelige for at der findes mennesker der vil gå gennem ild og vand for at opnå de mål de har sat sig. Uden dem ville verden være mere kedelig og udviklingen gå i stå. Heldigvis findes der mange der gennem foretagsomhed sætter ting i værk, så vi andre kan glædes ved det.

Tak til dansk sygdomsvæsen

mandag, november 24th, 2014

Kære alle der behandlede mig i forbindelse med min indlæggelse med en blodprop. Man bliver glad for at man bor i Danmark når uheldet er ude. Alle er parate og alle tager deres opgaver alvorligt., ligefra man kommer ind i ambulancen til man bliver udskrevet. De er dygtige allesammen og lever op til deres ansvar. Derfor skal der lyde en stor tak til ambulancefolkene fra Roskilde brandvæsen, til afdeling 3.14.1 på Rigshospitalet og afdeling B på OUH. Uden jer havde jeg ikke været den samme.
Der er naturligvis plads til forbedringer, men ikke på jeres indsats. Men systemet kunne måske forbedres en smule. Jeg kan ikke forstå, at vi ikke har et journalsystem så alle kan se hvad der er blevet gjort og se hvilke lidelser man ellers lider af.det ville være en lettelse for alle og sikre at patienten ikke gentagende gange skal komme med de samme oplysninger. Et register over alle danskere kan vel ikke være nogen stor opgave..Måske skulle vi nedlægge regionerne, således at alt sygdomsvæsen blev samlet under en organisation, styret af staten. Pengene kommer alligevel derfra. Det ville spare meget unødig administration og gøre behandlingen endnu bedre. Ikke fordi jeg er utilfreds med denne, den var som omtalt fremragende,me kun for at spare på de hænder der ikke er varme.
Endnu engang tak til alle